Ga naar de inhoud

Ademcoaching

Ademen is een onbewust proces maar een goede ademhaling is veel belangrijker dan we ons realiseren. Het is eigenlijk nog een onderbelichte factor in lichamelijk en geestelijke gezondheid en behandeling. Juist in de waarde van de adem ligt zoveel winst verborgen.

Als gediplomeerd ademcoach laat ik je graag de helende kracht van de adem ervaren. Met ademcoaching krijg je meer zicht op jouw manier van ademen in verschillende omstandigheden en hoe je zelf met de adem aan de slag kunt gaan. Je ademt zoals je bestaat. De adem reageert op gedachtes, emoties en gevoelens en onbewust onderdrukken we de energiestroom door het lichaam. Zo ontstaat gaandeweg een verstoord adempatroon en je merkt dat je niet meer makkelijk voluit ademt. De gevolgen daarvan kunnen zeer uiteenlopend zijn. Van een hoge, korte borstadem, vermoeidheid, koude voeten, duizeligheid tot hyperventilatie, somberheid, niet kunnen ontspannen, stijve spieren, verstopping, slecht slapen, enz. Je ademt niet meer voluit en hoe heerlijk is het dan als je weer de ruimere versie van jezelf kunt ervaren..

Werkwijze;

Sessie 1. : intake gesprek 70 min, ademanalyse en ademoefeningen. Naar aanleiding hiervan kijken we welke methode het meest aansluit bij jouw wensen en klachten.

Opvolgend 1 of 2 sessies van 60 min. Meestal zijn 1 tot 3 sessies (inclusief intake ) voldoende. Belangrijk is dat de ademoefeningen thuis beoefend worden.

Tarief: Sessie 1: intake 70 min. € 85

Opvolgende sessie 60 min. € 75. Bij afname van 3 sessies € 200